Verborgen Bestanden Weergeven

Dit word geregeld door de DWORD waarde van onderstaande GUID keys op 0 te zetten voor tonen of 1 voor verbergen. Het aanstaan van deze optie geeft soms problemen bij Citrix web client programma’s of bij sommige SSL pagina’s (evt. in combinatie met een proxy). In een moment van verstandsverbijstering, besloot ik .bat bestanden aan een tekst-editor te koppelen (Notepad++) …

  • Helaas niet gratis maar let vooral op voor speciale deze link aanbiedingen (ik kocht mijn versie voor $5).
  • Scant uw hele pc om onnodige apps, bestanden en andere ongewenste gegevens op te sporen en te verwijderen die alleen maar ruimte innemen en uw computer vertragen.
  • Na het uitvoeren van het script worden de folder namen direct aangepast.
  • Het aanstaan van deze optie geeft soms problemen bij Citrix web client programma’s of bij sommige SSL pagina’s (evt. in combinatie met een proxy).

Hier in Zuid-Amerika staan er in 2021 nog altijd nieuwe laptops in online shops met een 8e generatie Intel processor. Heel veel mensen nemen het koopjaar als maatstaf voor kwaliteit van de laptop. Dat zijn laptops die op dat moment 5 of 6 jaar oud zijn. Die zouden los hiervan toch echt al op de afvalberg terecht komen. Nu werd de laptop, na de zoveelste Windows 10 update, super sloom en het scherm begon te flikkeren vanwege het schakelen tussen batterij-modus/lader aan het grid-modus. Koppel de laptop los van het grid en na minder dan 30 minuten was de batterij leeg. Het laden ging ook niet verder meer dan 49% en om op dat percentage te komen had de laptop zo’n 48 uur aan laadtijd nodig.

U Kunt Voorkomen Dat Gebruikers Toegang Krijgen Tot Het Register Met Behulp Van Groepsbeleid

Ik gebruik AVAST nu al zeker zo’n 6 jaar en heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Om één van de betere virusscanners nou weg te wuiven als ‘dit soort virusscanners’ vind ik een beetje tekort doen aan hun diensten die zij voor vele gebruikers gratis verlenen. Je zou denken dat ze juist in lagelonenlanden uitgebreid kunnen gaan testen, aangezien de manuren daar goedkoper zijn en er dus meer geld beschikbaar komt.

Windows Start Niet Meer Correct

Maar ook naar Apple computers of zelfs webservers. Waakzaamheid, monitoring en observatie is dan van groot belang. Zo kunnen wij alert blijven totdat de bekende antivirus programma’s, zoals ESET, een oplossing heeft gevonden om ons te bewapenen tegen deze malware. ESET onderzoekers vinden het daarbij wel opvallend dat deze inloggegevens verassend kort zijn. Zij zeggen dan ook dat deze credentials bij vele netwerken, ook slecht beveiligde netwerken, niet zullen werken. Mocht het toch geslaagd zijn, dan zal er een verbinding worden gemaakt en een bestand worden gedownload. De bestandsnaam zou, net zoals bij de WMI spreader, automatisch worden gegenereerd.

Door Tientallen Scholen Als Lesmateriaal Gebruikt

In hoeverre deze “Hack” ook op andere Laptops/Netbooks werkt weet ik niet. Mogelijk wordt u ook een beetje moe van al die nieuwe besturingssystemen voor PC, Laptops, Tablets en Netbooks tegenwoordig. Wedden dat Microsoft in 2012 al weer Windows 8 in de winkels heeft liggen. Zit u net aan uw nieuwe PC/Laptop met Windows 7, kan u alweer de buidel trekken om “ruim” € 200,- of meer op te hoesten om weer over te stappen naar zijn opvolger. Schrijf je in voor de wekelijkse c’t nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste uitgaven, tips en aanbiedingen. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here